Хайди Клум и Том Каулиц се появиха за първи път след годежа си на червения килим по време на наградите "Златен глобус". Звездната двойка уважи и афтърпартитата.

Вижте снимки от афтърпартитата >>

45-годишният модел и 29-годишният музикант не пропуснаха да демонстрират любовта си с прегръдки и целувки. Те обявиха годежа си на 24 декември.

На афтърпартита след официалната церемония Том бе със същия смокинг, с който се появи и на червения килим, а Хайди смени тоалета си, като показа доста плът. Тя бе избрала ефирна рокля в бледосиво, която разкриваше левия ѝ крак. Бюстът ѝ бе прикрит с две леки ленти от плата, които се събираха в лента, която минававаше около врата. Тоалетът бе съчетан и с ефектни обеци и сребристи сандали с тънки каишки.

Германските медии коментират, че новият годеник на Клум стои много добре под светлините на прожекторите за разлика от предишния ѝ любим - 32-годишния Вито Шнабел. По време на връзката си двамата не се появиха заедно на "Глобусите" и като цяло рядко са били заедно на червения килим. Повечето им съвместни снимки бяха от Инстаграм.

Освен впечатляващия тоалет на Хайди, на голямото събитие много знаменитости показаха модните си решения, като много от тях дефилираха с различни рокли на церемонията и на партитата. Сред тях бяха Пенелопе Крус, Кристина Ричи, Клер Фой, Кейли Куоко, Леа Мишел, Малин Акерман, Танди Нютън, Сара Хайленд и др.