След като в началото на месеца Хайди Клум и Том Каулиц си казаха "Да" за втори път на церемония, която се проведе на яхта край о-в Капри, сега младоженците са се отдали на романтичен меден месец в открити води. Двойката изглежда по-щастлива от всякога на борда на луксозен кораб.  

46-годишният топмодел не се страхува да покаже малко кожа и преди броени часове сподели топлес снимка в официалната си Инстаграм страница. На черно-белия кадър блондинката позира под слънчевите лъчи само по хавлиена кърпа, разкривайки доста от голия си бюст. 

Вижте кадъра >>

"Всичко, което виждам, е ВОДА", закачливо написа към изображението тя.

По-рано тя реши да сподели изображение, на което да покаже в близък план брачната си халка. На фотоса тя отдъхва на борда по залез слънце, облечена по полупрозрачна светлосиня блуза и дълга пола на флорални мотиви. Тя протяга лявата си ръка към обектива, позволявайки на последователите си в социалната мрежа да видят златната ѝ халка, проблясваща на безеименния ѝ пръст.

Като цяло, Хайди сякаш се наслаждава максимално на семейния живот.

Клум и Каулиц се срещнаха на снимките на риалити формата Germany's Next Topmodel, като той ѝ предложи брак на 24 декември, точно след 9-месечна връзка.

Германският топ модел има четири деца - 15-годишна дъщеря Хелън, 14-годишен син Хенри, 12-годишен син Йохан и 10-годишната Лу, които са от бившия ѝ съпруг Сийл и бившият партньор Флавио Бриаторе.