Пеете ли под душа като четвъртия от тримата тенори? А можете ли да жонглирате с четири броя авокадо? Пробвали ли сте да се изправите на челна стойка и да рецитирате сонетите на Шекспир в тази поза? А мислили сте си да опитате да поставите рекорд на Гинес за най-бързо изяждане на кроасани с шоколад без ръце?Advertisement

Свикнали сме да мислим, че талантът е дар, запазен само за избрани хора и всички те са световноизвестни медийни лица, които пеят, танцуват, рисуват, пишат и карат сноуборд като никой друг на планетата.

Талантът обаче често дреме скрит и неподозиран точно под повърхността на нищо неподозиращия му носител и само чака повод да бъде изваден на показ, аплодиран и признат. За да го покажете, е необходимо само едно: трябва да набутате съмненията в някоя торба, да ги заключите на тавана и да проявите малко смелост.

Може би вашият талант чака подходящия момент да бъде повикан. А защо подходящият момент да не е точно днес? Точно през 2020г., която ни предизвиква да уцелим два пъти не в десетката, а в двайсетката.

Сега NESCAFÉ 3in1® приканва младите бъдещи певци, художници, музиканти, артисти и младежи с всевъзможни интересни умения и хобита в сферата на изкуството и отвъд нея, да запишат кратко видео в платформата на YouTube, да го споделят със света и да чакат големия лайковалеж да ги отведе до топ 20, откъдето могат на лотариен принцип да се озоват в челната десетка и да спечелят по 2020 лв. за развиването и усъвършенстването на своите умения.

Ицо Хазарта вече избухна във Facebook, като сподели видео, в което говори по-добър гръцки и от Василис Карас. Не знаехте, че човекът, който "има човек", има и таланта да говори гръцки, нали?

Не знаехте, защото не ви го е показал. Съдим смело без да знаем какво могат хората отсреща. Изобщо не може да сме сигурни, че учителката по френски не умее да прави шпагат във въздуха или че момчето с очилата от последния чин не е умопомрачителен бийтбоксър.

Ето, Хазарта е рапър и поет и това го знаем всички, но вече знаем и че можем да очакваме в следващото му парче да рапира на гръцки.

За да ви казват и на вас "Браво, господине" без капка ирония, престрашете се да заснемете видео и вие, дори да нямате палми за декор. Хвърлете притесненията и комплексите там, където им е мястото, и действайте по следния план-график:

Заснемате видео, в което давате най-доброто от себе си, за да покажете как танцувате кизомба, рисувате портрети на Скарлет Йохансон с пръсти, правите лицеви опори с куче на гърба или какъвто друг талант притежавате. Следвате този линк. Давате съгласието си видеото ви да бъде включено в плейлистата #Nescafe3in1ChatBeforeYouJudge в YouTube канала на NESCAFÉ Bulgaria, като кликнете на бутона Продължи.

Снимка: NESCAFE3in1

Видеото трябва да бъде качено в личния ви профил. Видеата могат да се качват в YouTube от днес, 20.01, до 15.03. А на 20.03.2020г. NESCAFÉ 3in1® и Ицо Хазарта ще раздадат наградите. Всички победители от кампанията ще бъдат там и единственият сигурен вариант да сте сред тях, е да се включите.

Разбий представите, покажи таланта си!

Пълните правила на играта може да разгледате на уебсайта: www.nescafe.bg