Хейли Бийбър откровено сподели пред "Sunday Times", че иска да създаде пълноценно семейство с Джъстин Бийбър. 26-годишната, която доскоро бе една от най-коментирате в Инстаграм, заради сагата със Селена Гомез, разкри, че "прекалено силно желае" да имат деца, но се "страхува" това да се случи.

"Буквално плача през цялото време!" - призна Хейли. "Толкова много искам деца, но се страхувам. Достатъчно е, че хората говорят неща за съпруга ми или за приятелите ми. Не мога да си представя, че ще трябва да се изправя срещу хора, които ще говорят за моето дете". 

Темата за децата явно вече е на преден план за семейство Бийбър. Миналата година Хейли категорично отсече, че не е готова все още, защото е "прекалено млада" за това. 

"Мисля, че в главата ми бе вкоренено, че ще искам да имам деца веднага след брака", бе коментарът й миналия февруари пред "Today". "После навърших 25 години и си казах, че все още съм супер, супер млада!"

Инфлуенсърката, която произлиза от семейство Болдуин, засегна и редица други актуални теми, една от тях е психичното здраве, като не се поколеба да повтори, че през тази година е имала "най-тъжните си моменти", най-вероятно визирайки това, че получаваше смъртни заплахи от фенове на бившата на Джъстин и че постъпи в болница.

"Когато преминаваш от един период в друг, се чувстваш зле", сподели тя, като допълни, че през това време се е опитвала да се свърже с хора, които преминават през същото. Единственото обаче, което е получила в замяна са били реплики като: "О, мислиш, че ни е жал за теб?"

"Ако позволиш на подобни неща да те заглушат, позволяваш на хората да диктуват как да живееш живота си. Понякога ми се иска просто да се свия и да бъда отшелник, като си казвам: Ако хората се чувстват така, може би трябва просто да си остана вкъщи. Но аз наистина не съм такъв човек."