64-годишният актьор и 38-годишната собственичка на студио за йога потвърдиха в събота в Инстаграм раждането на момиченцето си - Илария Каталина Ирена Болдуин.

"Тя е тук! Толкова сме развълнувани да ви представим нашата малка сбъдната мечта", написа Хилария Болдуин под видеоклип в Инстаграм, на който се вижда как държи новороденото веднага след раждането.

"И тя, и аз сме щастливи и здрави. Нейните братя и сестри я посрещнаха в нашия дом. Толкова сме щастливи да споделим тази прекрасна новина с вас".

Семейство Болдуин, които са женени от около 10 години, имат още шест общи деца, а Алек Болдуин има и 26-годишна дъщеря от бившата си съпруга Ким Бейсинджър.

През март Алек и Хилария Болдуин щастливо обявиха "огромна изненада: още един Болдуин... ще се появи тази есен". Въпреки че преди това са смятали, че "семейството им е пълно", двойката отпразнува "вълнуващия възход" след "много възходи и падения през последните няколко години".

Припомняме, че през октомври 2021 г. операторката на "Rust" Хътчинс, беше смъртоносно простреляна, докато Алек Болдуин репетираше с реквизитен пистолет, който съдържаше боен патрон, на снимачната площадка на филма.

Не се е очаквало пистолетът да бъде с боен патрон, а Болдуин твърди, че "не е натиснал спусъка". През февруари семейството на Хътчинс заведе дело срещу Болдуин и другите продуценти на "Rust", обвинявайки ги в безразсъдно поведение, което според твърденията е довело до смъртта на оператора.

Преди трагедията с "Rust" Хилария Болдуин беше забъркана в свой собствен скандал. Тя беше подложена на обстрел заради това, че се преструваше на наполовина испанка, говореше с променящ се акцент и твърдеше, че е родена в Испания. На фона на проверките през декември 2020 г. Хилария Болдуин призна, че всъщност е родена в Бостън, но е израснала със "семейството си между Масачузетс и Испания".

"От етническа гледна точка аз съм смесица от много, много, много неща", каза тя. "В културно отношение съм израснала с две култури. Така че всичко е толкова просто."