Истинско предизвикателство е да разполагаш само с броени час или два за себе си и да трябва да избереш по кой от всички начини да си доставиш онова вътрешно удоволствие.

Онова изкуство, което след това дълго оставя усещането за самодостатъчност.

Когато имаме цялото време за себе си, става още по-трудно.

Започва лутането между всички желания, които искаш да си изпълниш, а главоблъскането може да продължава часове, които губиш в чудене.

С второто предизвикателство към българските артисти #храназадушата, DIR се сдобива с личен списък от музика, книги, филми и забавления.

Какво слушат и четат българските актьори танцьори, певци, режисьори, писатели, диджеи?

Питаме певицата Ния Петрова.

Книгите, които чете...

В момента са две - "Тревожни хора" на Фредрик Бакман", когото обожавам и една от най- любимите ми книги е негова (ако не сте я чели, трябва) - "Баба праща поздрави и се извинява". Другата е "Hotel K", която си взех от Индонезия и разказва истински истории за тамошния затвор.

Песните, които слуша на рипийт...

Barefoot in the park - james blake и Rosalia

Work - Charlotte Day Wilson

Craters - Chantae Cann, PJ Morton

и новия албум на Coldplay.

Какво трябва да прочетен според Ния...

Освен, както вече казах, "Баба праща поздрави и се извинява" на Фредрик Бакман, аз в последно време се връщам към фентъзи книгите, които много обичах като малка и бих препоръчала да прочетете "Хрониките на Амбър" на Роджър Зелазни. Тази книга така потапя в един друг свят, че няма излизане.

Филмите, които гледа...

Отново, както винаги, ама винаги, филмите за Хари Потър! Иначе ми попадна "The Prestige" скоро по телевизията и осъзнах колко много съм искала да го гледам отново.

Какво ново откри за себе си...

Колко е важно да можеш да бъдеш със себе си и да се чувстваш добре така, както и колко продуктивен може да бъдеш, когато няма какво друго да правиш.