Подобно на много свои колеги и Дженифър Анистън подготвя мемоарна книга. В нея се очаква да разкрие подробности за връзката си Брад Пит, разказва запознат, цитиран от Times Now.

Според източникът актрисата е готова да разкрие защо се е разпаднал бракът им, колко пластични операции си е направила и причината, поради която все още не е създала семейство.

"Тя най-накрая е готова да разкаже всичко. Осъзнала е, че животът е кратък, така че защо да не го направи сега?", посочва лицето, като добавя, че звездата се е вдъхновила от феновете и от покойния си колега Матю Пери, който също издаде мемоари.

По думи на запознатият Анистън от години си води дневник и мемоарите й няма да съдържат нищо излишно, но в тях има тайни, които не е разкривала досега. "Разбира се, най-голямата от тях се отнася до Брад и в последствие до Анджелина Джоли. Джен знае, че хората искат да чуят всичко за аферата й с Пит, особено след като той и Анджелина вече се разделиха."

Вижте снимки на Дженифър и Брад >> 

Той също така разкри, че в мемоарите си 55-годишната Анистън ще засегне и темата за майчинството, като ще разкаже за опитите за ин витро и причините, поради които не е осиновила деца. "Основната тема на книгата й ще бъде как е успяла почти 30 години да запази блясъка си под прожекторите."