Певицата Ники Минаж подхрани слуховете за раздяла със съпруга си Кенет Пети.

Наскоро в социалните тя мрежи публикува снимка, под която гласи загадъчен текст: "Да си свободен", който прикова вниманието на нейните последователи. Съвсем логично започнаха да валят запитвания под поста й дали е необвързана, дали с Кенет още са заедно или пък е просто ПР трик за следващ сингъл. "Обичаме те независимо от всичко, дори да се разделяш или да пускаш нова песен", коментира и една голяма част от почитателите й.

Публикацията й предизвика резонни въпроси, тъй като през април съпругът й подаде молба в съда да одобри напускането му на САЩ.

Вижте снимки на Ники Минаж >> 

За Кенет Пети все по-малко се говори в онлайн пространството,който е в изпитателен срок, припомня Daily Mail. 

Според TMZ е съден през далечната 1995 г. за изнасилване и му е забранено да пътува извън страната. Миналата година влезе в заглавията, защото получи присъда от 120 дни домашен арест за нарушаване на пробацията си. Причина бе, че публикува клипове в социалните мрежи, съдържащи агресивни послания към рапъра Offset.

Иначе Ники и Кенет са ученическа любов. Изпълнителката сподели пред Vogue през 2023 г., че с него се разбират повече от добре и че винаги ще се уважават, тъй като имат дълга история. Двамата споделят и син, който е на 3 годинки.