Истински забавен задочен спор в социалните мрежи се заформи между Криси Тейгън, Джон Леджънд и Идрис Елба след като преди два дни Леджънд официално бе обявен от списание People за "Най-сексапилният мъж" за 2019 г.

Явно доста изненадан от този факт, самият Джон пусна снимка в Twitter, към която казва:

"Джон през 1995 г. щеше да е доста озадачен да последва Идрис Елба като най-сексапилния мъж на планетата. Е, Джон през 2019 г. е също толкова озадачен, но благодаря ви, People, за тази титла. Ще я приема."

Вижте кадъра >>

Снимката е колаж от две фотографии. Едната е на Идрис Елба - най-сексапилният мъж за 2018 г., а другата е на Джон Леджънд, явно от 1995 г.

Последователите на музиканта в социалната мрежа веднага хванаха шеговития тон и го заляха със забавни коментари снимки и гифчета, като повечето от тях са на актьора Стив Ъркъл, който става популярен с ролята си на Джалил Уайт от сериала "Семейни въпроси". Приликата между двамата с Джон Леджънд от 1995 г. е наистина впечатляваща.

Съпругата а Леджънд - Криси Тейгън е споделила този пост на мъжа си и е отправила своеобразно предизвикателство към актьора Идрис Елба, призовавайки го да покаже как е изглеждал той през 1995 г.

Самият Идрис "поема топката", като публикува отговор в своя Twitter профил, в който казва на Леджънд:

"Поздравления, братко! Ти го заслужаваш! Само недей да казваш на Скалата. Той си мисли, че все още държи титлата. Аз нямах сърце да му кажа, когато я получих."

И на свой ред е публикувал снимка, отговаряйки на предизвикателството на Криси Тийгън, тъй като снимката му е от 1995 г.

Можете сами да видите кадрите и да прецените кой е бил по-секси през 90-те или просто да се посмеете на тези прекрасни звездни мъже, които освен сексапил, явно притежават страхотно чувство за хумор и самоирония.