Миле Китич ще провери издръжливостта на "Арена София" съвсем скоро - ще вдигне грандиозен концерт с голям оркестър, за да напълни душите на почитателите на сръбската музика. 

Легендарната звезда празнува 40 години на сцена и по този повод ще изнесе шоу и в София - на 20 септември, в зала "Арена София". След успеха на концерта му във Варна през 2022 г. обичаният изпълнител ще се срещне и с хилядите си фенове в София, за още по-емоционален музикален купон с най-големите му хитове през всичките тези години.

Неговите почитатели, искащи да посетят шоуто му, имаха възможност да се включат в специалната игра на Dir.bg, в края на която един късметлия ще спечели една двойна покана за неговата изява.

Какъв бе регламентът на играта:

Всички, желаещи да пробват късмета си участници, първо трябваше да последват официалната страница на Life.dir.bg в Instagram, след което да харесат публикацията за нашия GIVEAWAY:

Втората и последната стъпка, която бе нужно да направят, бе да отбележат в коментарите под поста онзи човек, с когото биха искали да отидат на събитието, за да споделят с него незабравимото преживяване.

Срокът бе от 13.09. до обяд на 18.09.2023 г.

А сега дойде моментът да обявим победителят в играта ни: Нейното име е Борислава Григорова.

Честито!

Всички останали могат да закупят билети за концерта от бутона по-долу:

Купи билет