55-годишната бивша състезателка по художествена гимнастика отново показа уникална фигура на лятната си ваканция. Илиана Раева традиционно споделя снимки по бански от почивката си. Този път тя заложи на шантави цветни бикини. Шареното горнище на банския на Раева е украсено с обемни топки, наподобяващи плодова салата.

Вижте снимки >>

Летните кадри излизат само няколко дни след разразяването на голям скандал около семейство Сиракови в медиите. В средата на миналата седмица Славея Сиракова написа тежки думи, свързани с националния протест на майките на деца с увреждания под надслов "Системата ни убива". Родителите настояват за реформи и приемането на Закон за личната помощ, който да гарантира независим живот на хората с увреждания. Ето част от писанията на Славея:

"Историята познава десетки случаи на родители, създали потомство, и на такива, които са го изоставили. Съвременната медицина дава възможност да видиш какво ти предстои, за да вземеш най-доброто решение преди всичко за себе си и детето, което носиш в утробата си! Когато си решила да раждаш, очевидно си решила и да бъдеш майка! Когато "системата те убива", търсиш начин не само да оцелееш, но и да живееш пълноценно заради същото това дете, което си родила. Идва един момент обаче, в който се сблъскваш със собствените си недостатъци, посредственост и егоизъм. В този момент естествено посредствената ти природа е готова да обвини всичко и всеки и да си проправи път...

Истината е, че от такива "майки" ми се повръща! Или изоставяте децата си (виждам го всеки път, когато ходя в домовете, които се нуждаят от подкрепа), но сега го видях заради цялата ви патардия! След като сте решили да давате живот, ще се научите да намирате максимално полезен начин да сте преди всичко добри родители! Държавата и хората не са ви длъжни, но всеки път проявява човечност, заради моментите ви на безчовечност!!!"

След като написаното от Славея се появи по всички медии, Илиана Раева побърза да я защити:

"Долу ръцете от дъщеря ми! Написахте ли се?! Употребихте ли всички възможни клетви към Славея и семейството ми?! Изхвърлихте ли агресията от собствените си тела?! Отървахте ли се от злобата си, която ви трови?"

Това бяха част от гневните думи, които Раева написа, като така и не стана напълно ясно какво е предизвикало гнева на двете жени. Илиана оправда дъщеря си, обяснявайки, че по-късно е уточнила, че говори за майки, изоставили децата си.