Има ли нов мъж, завладял сърцето на Шакира?

Все по-често името на Джими Бътлър се свързва с колумбийката. Многобройни издания коментират, че тя се среща със звездата от НБА. "Това е нова глава за нея", пише "Us Weekly". Двамата бяха засечени заедно през юли. "С всеки изминал ден те стават все по-близки", добавя източник пред изданието. Въпреки това тя не бърза. "Основният ѝ приоритет са децата и кариерата ѝ. Но тя определено е оптимистично настроена за това, че отново ще намери любовта", допълва.

Джими Бътлър

Снимка: Getty Images

Годината бе тежка за певицата. През миналия юни се раздели с Жерар Пике, от когото има двама синове. Медиите тогава гръмнаха с информацията, че бившият спортист ѝ е изневерил с настоящата си приятелка - Клара Чиа Марти. По-късно в изявление самата Шакира призна, че раздялата е била "най-мрачния момент в живота й". Пред списание "Elle" миналата година тя каза: "Запазих мълчание и се опитах да преработя всичко това, което ми се случи. Трудно е да се говори за това, особено когато все още го преживявам."

Снимка: Getty Images

През януари тя адресира връзката му с Марти в парче, което записа с BZRP и в което прозвуча текстът: "Струвам колкото две 22-годишни момичета(...). Замени "Rolex" за "Casio". През юни Шакира заяви, че е научила, че е предадена от бившия си, докато любимият ѝ баща е бил в болница след падане. "Тя разбра, че Жерар ѝ е изневерил, когато баща ѝ е бил в интензивното отделение", каза тогава източник пред "Us Weekly". Година по-късно двамата "общуват само, когато става дума само за момчетата."

И макар 2023-а да бе тежка за певицата, на церемонията на MTV, която се проведе на 12 септември, тя направи грандиозно шоу, изпълнявайки хитове като "Hips Don't Lie" и "TQG". По-късно същата нощ прие наградата "Видео авангард".

"Искам да споделя това с моите почитатели, които винаги ме подкрепят в трудните и тежки моменти", гласеше речта й. "Много ви благодаря, че ми помагате да се боря във всичките си битки".