Лили-Роуз Деп влезе в много приятна възраст преди дни. 

Актрисата и модел, която е дъщеря на Джони Деп и Ванеса Паради, отбеляза 23-ия си рожден ден и в социалните мрежи през уикенда.

Лили-Роуз сподели три моментни снимки с надпис "23!", пише сп. "People". От кадрите се вижда, че елегантен букет е поставен вероятно на леглото. Кой е обожателят, остава загадка. На другите снимки тя просто изглежда секси. 

Снимка: LILY-ROSE DEPP/INSTAGRAM

През гърдите й минава розова лента, на която пише "Birthday Princess".

Снимка: LILY-ROSE DEPP/INSTAGRAM

Актрисата наскоро участва във филма "Wolf, Voyagers и Silent Night", а в момента работи по предстоящия сериал на "The Idol". Още през април 2021 г. Лили-Роуз говори пред "Entertainment Tonight" относно хипотетичната идея да работи с баща си на голям екран. 

"Мисля, че никога не бива да казваш никога. Това наистина не е нещо, което слагам на първо място като цел. Това, което ми е интересно, е конкретната героиня, която мога да играя или не, и историята, която разказва филма", коментира тя тогава. "Но да, обичам да работя с страхотни актьори", сподели още тя за възможността да се снима редом до татко си. Лили като дете е вярвала, че татко й работи като пират. 

Embed from Getty Images

Рожденият ден на Лили-Роуз всъщност беше в петък, когато адвокатите на Деп и бившата му съпруга  Амбър Хърд изнесоха заключителните си пледоарии в процеса за клевета, който започна на 11 април. Присъдата се очаква да бъде произнесена днес. В неделя Деп се появи изненадващо в Шефилд, Англия на концерт на Джеф Бек и свири на китара. Присъстващите на събитието казаха, че са щели да се разплачат от радост. 

 

Embed from Getty Images