Светлана Гущерова, която неведнъж е споделяла, че копнее да изпълни дома си с детски смях, е жена, която определено знае как да сбъдне своите мечти. Съвсем наскоро тя направи съпруга си Християн най-щастливия мъж на Земята, дарявайки го с още едно дете, този път момче.

През последните години обаче плеймейтката реши да спусне над личния си живот плътна и тежка завеса, пазейки го далеч от любопитните погледи и злите езици. Така например тя все още не е показала лицето на първородната си дъщеря, а преди време дори се закани никога да не го стори - думи, които надали ще успее да спази, след като малката Анелия-Добромира порасне и сама се запознае със социалните мрежи, но все пак...

Вижте снимки от празненството >>

Освен това половинката на бизнесмена пази втората си бременност в тайна, като наскоро призна, че дори собственият ѝ баща не е знаел, кога е била приета в болницата, за да роди сина си, за разлика от астроложката Мира Кунева, с чиято помощ е избрала датата и часа, в които да вдъхне живот на бебето.

Предвид цялата тази дискретност, очевидно превърнала се в нейна фикс-идея, почитателите ѝ предполагаха, че надали скоро ще разберат как се казва новия член на семейството ѝ... Но се оказа, че грешат. Благодарение на нейни близки приятели, които споделиха в Инстаграм кратки видеа от празненството, приветстващо отрочето на този свят, което се състоя вчера вечерта в дома на Гущерови, името му вече е ясно.

След като първата ѝ рожба бе кръстена на и на свекъра, и на свекървата на Светлана, сега тя реши отново да уважи един от тях и новороденото носи името на дядо си. От клиповете, качени като 24-часови истории в сайта, ясно се вижда надписа "Добре дошъл, Добромир", стоящ върху всички десерти на отрупаната маса. На трапезата се редят само сладкарски изделия в бял и син цвят - от торта, на чийто връх стои захарно плюшено мече, застанало до кошара със спящо дете, до сладоледи на клечка с панделки и още мечета. Изключение прави единствено погача, декорирана с младенец, рози, бебешка количка и дрешки.

Преди седем дни, когато любимата и синът му бяха изписани от родилното, Християн реши да ги приветства с изненада, декорирайки жилището им с множество балони, играчки и огромна кошница с цветя.