Ирина Флорин ще отпразнува най-романтичния ден в годината със специален концерт - "Goodnight Lovers", с което ще направи и официална премиера на най-новия си албум "Greatest Hits" - компилация от най-големите ѝ хитове.

Събитието ще се проведе в навечерието на Свети Валентин, 14-и февруари, в столичното арт пространство The Steps, а билети могат да бъдат закупени на място в деня на концерта.

"Радвам се, че ще мога да посрещна 14-и февруари с моята най-голяма любов - публиката. Подготвили сме музикална вечер с много изненади. Последният ми албум е символ на моят музикален път и празникът на любовта и виното е чудесен повод да изпълня песните от него", сподели Ирина Флорин.

Най-новият албум на певицата - "Greatest Hits", включва микс от най-популярните нейни песни, които през годините са се превърнали в емблематична част от нейното творчество.

На предстоящата ѝ музикална изява, която ще започне в 21 часа, тя ще изпълни няколко парчета и от последния си албум - "Знак". Всички гости на събитието ще имат възможност да си закупят диск, както и плоча на албумите "Знак" и "Greatest Hits".

Снимка: Entiendo