Брадли Купър и Лейди Гага отрекоха да са имали интимни отношения, но Ирина Шейк се съмнява това да е истина. 33-годишният супермодел си даде почивка от връзката с номинирания за "Оскар" актьор преди дни. Напускането ѝ на съвместния им дом беше придружено от предположения на американската медия, че до финала на снимките на "Роди се звезда", Купър и Гага са преминали границата на приятелството.

Вижте снимки >>

Щатската преса съобщава, че причината Брадли и Ирина да са останали максимално дълго заедно, е 2-годишната им дъщеря Леа де Сейн.

Radаr Online пише, че в дъното на раздялата вероятно ще се окаже Лейди Гага. Според източник, докато е снимал музикалната драма, Брадли е "отсъствал емоционално" от близките си. Това е причинило проблемите във взаимоотношенията им.

"Връзката им тръгна да се разпада, когато започнаха снимките на лентата. Ирина няколко пъти го обвини, че той ѝ изневерява с певицата. От онзи момент Шейк не може да му се довери... изобщо. Те постоянно се караха, когато бяха заедно и накрая всичко беше една бъркотия", допълва източникът.

Запознати твърдят още, че Шейк започнала да намира за неподходящ факта, че половинката ѝ прекарвала време с Гага в странни часове на денонощието. А интимното им изпълнение на церемонията на наградите "Оскар" допълнително разклатило съмненията на модела, въпреки убежденията, че двамата били в роля.

Преди няколко дни самата Лейди Гага беше атакувана с въпроси от свои фенове на концерта си в Лас Вегас, които я питаха къде е Брадли Купър и дали тя е причината за разбитото му семейство. Подвикванията започнаха точно преди изпълнението на спечелилата "Оскар" песен - "Shallow" и раздразниха изпълнителката.

"Знаете ли какво? Бъдете мили или се разкарайте", отвърна им тя.

Множеството обаче възприема раздялата с годеника ѝ Крисчън Карино, случила се точно преди наградите на Филмовата академия на САЩ, като намек за Купър да стори същото с Шейк. Сега всички очи са вперени в екранната двойка, за да разберат дали неизбежната, според тях, романтика ще разцъфне.

Единственото сигурно е, че Купър и Гага вече заявиха предстоящи съвместни проекти, по които тепърва ще работят заедно.