33-годишната Ирина Шейк, която скоро се раздели с партньора си Брадли Купър, засне фотосесия за модно списание, на която изглежда повече от прекрасно.

Вижте снимки >>

Супермоделът признава в интервю пред Harper's Bazaar, че все още вярва в брака и изобщо не е срещу него. Тя е сигурна, че принцът я чака "някъде там".

Ирина и Брадли Купър започнаха връзката си през 2015 г., а през март 2016 се появиха заедно на червения килим. През ноември същата година Ирина разкри, че е бременна в шестия месец и през март 2017 г. се роди дъщеричката им Леа де Сен. За съжаление, любовта им бе разклатена след като Брадли Купър участва във филма "Роди се звезда" с Лейди Гага. Тогава започнаха слуховете, че Купър и Гага имат връзка, а преди малко повече от месец Ирина Шейк напусна актьора, като двамата още водят битка за попечителските права над дъщеря им.

Явно Ирина продължава смело напред. Показва го с появата си в изданието, където дори позира гола до кръста, но срамежливо прикривайки гърдите си с ръце. на част от снимките манекенката е облечена с розова рокля с тюл, а на друг кадър позира по хавлия и гили рамене зад шахматна дъска.