Том Круз попадна в списъка с потенциални гаджета на руската сексбомба Ирина Шейк.

Твърди се, че три пъти разведеният актьор е свободен от февруари след края на двумесечната си афера с Елсина Хайрова, която е бивша съпруга на олигарха Дмитрий Цветков.

"Ирина се оглежда в Европа и в САЩ", твърдят източници пред Page Six. След като приключи отношения с Том Брейди, моделката е свободна и отворена за нова връзка. А нейни близки коментират: "Тя си търси хора, които изглеждат добре и имат пари." По техни думи ако Брейди е имал повече време за нея, със сигурност е щял да задълбочи отношенията им. "Намира я за страхотна", коментират от обкръжението на Ирина. "Нямаше да се разделят толкова скоро ако той й обръщаше повече внимание. Тя е толкова добър човек. Може би след време ще се съберат отново, но на този етап им е по-лесно да са само приятели."

Бившият куотърбек последните месеци развива бизнес, а и откакто се раздели с Жизел Бюндхен, е зает с отглеждането на децата. Шейк също е родител. Дъщеричката й Леа е плод на любовта й с актьора Брадли Купър. Според близки до екс двойката, те не плащали за бавачки, тъй като предпочитали сами да се грижат за малката.

Том Брейди и бившата му жена Жизел Бюндхен

Снимка: Getty Images

Наскоро руската сексбомба дори сподели в социалните мрежи, че дъщеря й вече я учи на ценни уроци. В социалните си мрежи супермоделът публикува рисунка, която 6-годишната Леа е направила специално за нея. На картинката е посочена клавиатура с различни букви, както и ред отдолу със сладко послание. "Щастлива съм да те видя, мамо. От Леа". В отговор на това Ирина написа: "Получавам безплатни уроци по английски език от Леа".

Дъщерята на бившата двойка вече изявява желание да върви по стъпките на баща си, тъй като има малка роля в "Маестрото". Там играе по-младата версия на героинята на Мая Хоук. Заедно с Купър тя мина и по червения килим.