Щастието в личния живот на водещите се отразява положително и на професионалните им качества, твърди "Блясък".

Връзката с Ирина Тенчева, известна в бг ефира и като "най-добрата майка", направи от Иван нов човек. Той остави алкохола и запоите с приятели, стана по-внимателен и разсъдлив. Самата Ирина е експерт по позитивната промяна. ТВ водещата дори написа книга „Девет месеца да забравиш”, която разказва за времето, което съдбата дава на всеки от нас, за да рестартира живота си след връхлетялата го драма.

„Периодът за възстановяване на вътрешния баланс е индивидуален. Някои успяват да съществуват предимно в настоящето си и за тях всяка тежка ситуация бързо избледнява. На други не им се получава и цял живот да се променят и адаптират към промените. И постоянно ровят в миналото, а там отговори вече няма”, сподели Ирина Тенчева.

Надя от "Елит", която бе и лице на колекциите на Жени Живкова, пък се върна в живота на Андрей Арнаудов. Двамата подновиха връзката си след 7-годишна раздяла в средата на миналото лято.Двойката вече живее заедно и мисли за общ наследник. "Сега аз съм различна и той е различен. Младостта има своите прекрасни неща, както и младата любов. Естествено има и своите негативи - избухвания, експресивност, екстремизъм. Зрялата любов е изключително красива - по-мъдра, по-спокойна в случването си, по-щедра в търпението си", каза Надя по повод повторното си събиране с Андрей във "Всичко за жената".

Вижте снимки на щастливите двойки >>