Актьорът Ивайло Захариев е бил на ръка разстояние от световния тенисист Новак Джокович. Това е станало по време на снимките на сръбския филм "Южен вятър" в Белград. Това разказа самият той пред Нова тв.

"Засякох го във фитнеса в една от почивките на снимките. Впечатлен съм от неговите тренировки. Той си има програма и е много старателен", сподели Захариев.

За участието си в сръбския филм "Южен вятър" той споделя, че нещата са се случвали на бърза скорост, а в екшъна има повече мръсни думички, отколкото мирни реплики побира "Южен вятър".

Един от най-гледаните сръбски филми за всички времена тръгва по кината у нас на 11 януари. Режисьор е Милош Аврамович, а в ролите ще видим и някои от известните актьори на сръбското кино Милош Бикович, Драган Белогърлич и Небойша Глоговац. Компания им правят българските звезди Христо Шопов и Ивайло Захариев. "Поканиха ме, след като от продуцентския екип бяха гледали "Под прикритие" в Македония. Търсили са хора за "балканската мафия". Играя българин, който е замесен с мафията. Радвам се, че избраха и Христо Шопов да се включи в екипа, тъй като за мен бе голяма привилегия той да играе моя баща", казва актьорът.

Захариев сподели още, че професионализмът на екипа е бил на много високо ниво. "Работихме на максимално забързани темпове, но се отделяше достатъчно време за детайли", обясни той и поясни, че всичко е заснето в Белград, включително и сватбата на героя му, която уж е била в България.