Мелания Тръмп не напразно е сочена за една от модните икони на Америка - съпругата на президента на САЩ винаги е имала безупречен вкус към гардероба си, който е демонстрирала на всичките публични прояви с нейно участие. С времето името ѝ се е превърнало в синоним на "стил" и "елегантност". Стопанката на Белия дом винаги залага на тоалети, които я "открояват от тълпата", и подчертават нейната осанка.

Вижте снимки >>

Но след края на миналата година, когато се появи на предколедния бал на Конгреса в дълга бяла рокля от копринен креп на ливанския дизайнер Reem Acra, предвид напрегнатата обстановка около съпруга си, досега тя не бе пристъпвала под светлините на прожекторите. Единственият път, в който я видяхме в началото на 2020 г., бе на срещата на Доналд Тръмп с гръцкия министър председател - Кириакос Мицотакис, която се състоя преди седмица в резиденцията на американския президент във Вашингтон. Тогава тя носеше елегантно черно палто на бяло каре, пристегнато в талията от широк колан.

Вчера обаче тя и мъжът ѝ присъстваха на College Football Playoff National Championship - част от Шампионата на спортната лига, в Ню Орлиънс. За събитието тя реши да се появи в неутрален за двата съревноваващи се отбора цвят и изцяло заложи на черното.

49-годишният бивш модел носеше лъскав тренчкот, пристегнат в талията с широк колан от същата материя. Дрехата, чиято цена е 2 хил. долара, е дело на марката "Scanlan Theodore". Мелания комбинира палтото си с велурени ботуши над коляното на висок ток, а косата си остави да пада свободно върху раменете си.

Преди двамата да отлетят за спортната среща, брюнетката се спря край събралите се почитатели на южната морава на Белия дом, за да ги поздрави и позира за няколко снимки.

Президентската двойка наблюдава мача заедно с актьора Винс Вон, който, случайно или не, стоеше на седалка до техните. Двамата мъже се отдадоха на разговор, докато "разделящата" ги Мелания стоеше тихо между тях.

Снимка: Скрийншот Metro