56-годишната пленителна актриса Моника Белучи участва във френската продукция "Фантазии" на Дейвид и Стефан Фонкинос, която показва живота на шест различни влюбени двойки, предава френското издание Paris Match.

Във филма Белучи играе ролята на лудо влюбена в друга жена, като си партнира с 63-годишната френска актриса Карол Буке.

Скрийншот: YouTube

Двете заедно участват в предизвикателна фотосесия за изданието, на която в най-изкусителния кадър са заснети секунда преди да се целунат любовно.

"Снимах се в този филм само за да целуна Карол", споделя в интервю за изданието Моника Белучи.

Италианската актриса позира с черно боди и високи токчета, което пък я накара да засегне темата за възприемането на тялото. 

За жените би било доста смело да се каже, че могат да бъдат съблазнителни след 50-те. Това е като табу. Отказвам да водя война срещу времето. Знам предварително, че ще загубя и това ще ме накара да страдам. И тъй като искам да живея щастливо, предпочитам да гледам в бъдещето с радост! Тялото, в което сме родени, ни е дадено отгоре. Това е подарък, който губим с течение на времето. След като младостта отмине, идва друг стил на красота. Да можеш да изразиш себе си отново след определена възраст е страхотно", казва изкусителната Моника.

Скрийншот: YouTube

Прожекция на "Фантазии" беше на 13 август във Франция.