Суки Уотърхаус и Робърт Патинсън са станали родители за първи път.

32-годишният модел и 37-годишният актьор от "Здрач" потвърдиха, че на бял свят се е появил новият член на семейството им, след като излязоха на семейна разходка в Ел Ей тази седмица.

Робърт се беше заел със задачата да бута бебешката количка с новороденото им детенце, докато Суки изглеждаше щастлива и здрава, крачейки до него.

Суки беше видяна за последен път на 24 февруари по време на кратка разходка с Робърт. Двамата все още не са потвърдили пола на бебето, а щастливата майка от три седмици не е публикувала нищо в Instagram, включително и че вече е родила.

От папарашките снимки се вижда, че по време на разходката към двойката се присъединила и майката на Суки Елизабет.

За връзката на Суки и Робърт за първи път се заговори през 2018 г., като двамата предпочитат да държат връзката си далеч от светлината на прожекторите.

Суки обяви бременността си на фестивала Corona Capital в Мексико Сити през ноември, където показа наедрелия си корем на сцената.

"Мислех, че ще облека нещо искрящо днес, за да ви отвлека вниманието от нещо друго, което имам", каза певицата, докато отместваше отделните слоеве дрехи, които носеше върху себе си.

След като шумните аплодисменти от тълпата започнаха да стихват, тя заяви: "Не съм сигурна дали съм успяла."

Блондинката изглежда потвърди и годежа си с Робърт, когато дебютира с пръстен Toi et Moi по време на разходка в Лондон през декември.

Източник наскоро потвърди новината пред People.