Телевизионната водеща Шарън Озбърн, съпруга на британския рокаджия Ози Озбърн, е изписана, след като преди няколко дни беше приета по спешност в болница, съобщи синът ѝ, цитиран от редица чуждестранни издания.

Според сайта за знаменитости TMZ водещата на токшоу е била хоспитализирана в петък в Калифорния по време на снимките за телевизионно предаване заради спешна необходимост от медицинска помощ, причината за която не се посочва.

"Опасността премина и тя вече си е у дома. Благодаря на всички, които се отзоваха с любов и подкрепа", написа синът ѝ, 37-годишният Джак Озбърн, в Instagram през уикенда. Той допълни, че когато е готова, 70-годишната му майка ще сподели публично защо е била в болница.

Шарън Озбърн напусна дневното шоу на "The Talk" по телевизия CBS миналата година на фона на противоречия и през април започна ново предаване за британския телевизионен канал TokTV.

Ози Озбърн, който през 2020 г. разкри, че страда от болестта на Паркинсон, даде положителна проба за Covid-19 малко след като съпругата му стартира новото токшоу, припомня БТА.

Шарън и Ози Озбърн са женени от 1982 г. и имат три деца.

Снимка: Getty Images