Братята Джонас от популярното едноименно трио издават автобиографична книга. Това съобщиха изпълнителите в Twitter.

"Вложихме много в тези мемоари. За нас беше важно да отделим време, за да сме сигурни, че историята ни е разказана правилно", пишат Джо, Ник и Кевин Джонас в социалната мрежа.

Изпълнителите споделят и няколко откъса от автобиографичната си книга, озаглавена "Blood". Сред тях са спомени за първата им поява в MTV Total Request Live след излизането на сингъла им "Mandy" през 2006 г., както и за срещата, която слага край на кариерата им като трио за близо шест години.

Мемоарите "Blood" на "Jonas Brothers" ще излязат през есента в електронен вариант за Киндъл и с твърди корици в Амазон.

През февруари тръгна мълвата, че триото е пред разпад и вече не прави общи планове за бъдещето. Няколко дни по-късно обаче музикантите отрекоха този слух, обещавайки на почитателите си нови песни.

Тогава те добавиха, че за тях няма нищо по-хубаво от това да създават заедно музика, да тръгнат отново на турне, да виждат феновене си. Посланието в соцаиланата мрежа беше отправено в деня, в който преди две години братята обявиха завръщането си на сцената.

Преди да се заговори за новата им раздяла Ник обяви соловия сингъл "Spaceman", а Джо беше избран за участие във филма "Отдаденост".

Снимка: Getty Images

През февруари миналата година момчетата казаха, че работят усилено върху нов албум, но започна пандемията и те не го обявиха официално, припомня БТА.

"Jonas Brothers" се разделиха през октомври 2013 г. заради "дълбоки различия". Те се завърнаха през юли 2019 г. с албума "Happiness Begins"

Снимка: Getty Images