Факт е, че когато стане въпрос за личния им живот, повечето знаменитости се опитват да го бранят с всички сили, давайки най-доброто от себе си да защитят децата си от своята популярност. Поради тази причина някои от малките наследници на звездите късно осъзнават успеха им, защото дотогава са гледали на тях като на обикновени родители... Разбирайки обаче, че майка им или баща им са сред най-разпознаваемите лица на света, разполагащи с орди от почитатели, изненадата им е огромна, поне така твърдят самите артисти. Сега ни предстои да разберем как част от малчуганите на известните лично личности, са научили за техния висок социален статус.

Валентино и Матео - синовете на Рики Мартин

Снимка: Getty Images

Преди няколко години пуерториканският певец даде интервю, в което обясни, че близнаците му винаги са го придружавали на неговите концерти, но той умишлено ги е държал зад кулисите и не им е разрешавал да гледат случващото се на сцената. Разбира се, когато пораснали достатъчно, той им позволил да заемат място в публиката.

"След като шоуто приключи, те дойдоха при мен с разширени от изумление очи и ми казаха: "Тате, ти си Рики Мартин!", а аз им отвърнах: "Не, аз съм просто ваш баща." Само че двамата не спряха да възразяват, почти викайки: "Не, не, не! Ти си Рики Мартин!" В този момент всичко се промени“, разказа изпълнителят на "Livin' La Vida Loca".

Кая Гербер - дъщеря на Синди Крауфорд

Снимка: Getty Images

През 2017 г. Кая, която в момента уверено върви по стъпките на своята майка, сподели пред списание "Teen Vogue" кога е бил точния миг, в който е съзнала, че е дъщеря на супермодел.

"Случи се на осмия ми рожден ден. Тогава като подарък за празника ми тя ме заведе в "Дисниленд", там разбрах, че мама е световноизвестна. Докато аз исках да се снимам с жените, облечени в костюмите на принцеси, всички останали се редяха на опашка да си направят снимка с нея...", казва Гербер.

Бруклин - син на Дейвид Бекъм

Снимка: Getty Images

През 2017 г. момчето на певицата от някогашната група "Spice Girls" и легендата на футбола разказа пред списание "Wonderland" как е стигнал до заключението, че е син на звезда.

"Отидох на футболен мач, по време на който хората по трибуните скандираха името на баща ми. Не можех да повярвам. Спомням си, че стоях и се чудих какво точно се случва и защо публиката вика татко", обяснява Бруклин, който днес работи като фотограф.

Лука Корми - син на Хилари Дъф

Снимка: Официален профил в Instagram

Преди време актрисата каза, че детето ѝ постепенно е разбрало за нейния статут на знаменитост. Първоначално малкото момче видяло майка си на кориците на няколко списания и предположило, че това е просто нещо, с което майките се занимават. Лука дори не знаел името на майка си до деня, в който негов съученик не го попитал как се чувства като син на Хилари. Тогава той направил връзката, или поне така твърди блондинката.

"Спомням си как веднъж, след като се прибра от училище, дойде при мен и ми каза: "Знам името ти. Ти си Хилари Дъф", обяснява тя.

Майкъл Джоузеф Джексън - син на Майкъл Джексън

Снимка: Getty Images

В интервю за "Добро утро Америка" синът на Краля на попа каза, че нито на него, нито на неговите братя и сестри не му е хрумвало, че баща им е звезда.

"Осъзнахме го, след като гледахме видео клипове с негови изпълнения на живо. Тогава си помислих: "Добре, нормално е да виждам жени, припадащи по концерти." Но това, което ме изненада най-много, бе, когато съзрях това да се случва и с мускулести мъже. Помислих си: "Тук има нещо друго, което се случва", призна през смях той.

Лука Доти - син на Одри Хепбърн

Снимка: Getty Images

Преди няколко години, в разговор със списание "People", най-малкият син на легендарната Одри, разказа, че като малък дори не е подозирал колко известна е майка му.

"Тя беше обикновена жена. Когато бях малък се е случвало да ме питат за нея, но аз винаги отговарях: "Не знам за кого говорите, сигурно грешите, името на майка ми е Доти". Не знаех, че всъщност е Одри Хепбърн, докато не станах на 6 години", сподели той.

Хейзъл - дъщеря на Емили Блънт

Актрисата призна, че тя и съпругът ѝ Джон Кразински никога не използват думата "известен" в дома си, за да може дъщерите им да не обръщат внимание на славата. Един ден най-голямата им наследница обаче отишла при майка си и я попитала: "Известна ли си?"

Блънт предположила, че някой в училище е казал на Хейзъл за популярността ѝ, но все пак я попитала. Само че момичето отказало да каже и повече не повдигнало темата.

"Това, което не искам, е дъщерите ми да се чувстват важни, специални или различни от другите деца. Ако могат да игнорират популярността възможно най-дълго, това би ме направило щастлива", добавя Емили.