Хелоуин е празникът, който всяка година ни кара да си зададем въпроса - трябва  ли той да се празнува у нас или не? И въпреки че този празник не е свързан с нашите традиции, някои от българските звезди решиха да го отбележат подобаващо.

Вижте снимки>>

Тази година за празника семейство Петканови или "Семейство кръвожадни Затворници!", както се нарекоха те самите, се бяха маскирали като пандизчии. Те качиха няколко снимки в своя Инстаграм профил, като дори Дани Петканов се пошегува, като написа под снимката, която качи:

"Мъж - преди и след спор с жена си".

Джулиана Гани пък качи две снимки в профила си в Инстаграм, а под тях написа:

"Днес ще бъда Ангел. Сега ви се е паднало. Пожелайте си нещо и може да се сбъдне. Обещавам, че ще бъда щедра".

Поп фолк изпълнителката Диона реши да бъде малко по-различна, като нейният костюм беше вдъхновен от друга световно известна личности то не която да е, а Лейди Гага. Под снимката, която качи, тя закачливо написа: 

"Happy GagaWeen".

Певицата Поли Генова и актьорът и водещ Александър Кадиев отпразнуваха Хелоуин в компанията на семействата си, като Сашо Кадиев беше с дъщеря си, и приятелка си моделът Ивелина Чоева.

Славена Вътова последва техния пример и сподели снимки в Инстаграм на нея и цялото и семейство.

Певицата Дара, която тази година е треньор в "Гласът на България", избра да бъде Злодеида и честити празника, като попита своите фенове:

"Какво избрахте да сте днес?"

Нейната колежка Гери-Никол се преобрази в Афродита. Тя показа и своята нова любов Мартин Гешев.