Мделът и актриса Емили Ратайковски е много позната на публиката с провокативните си снимки и факта, че има над 20 милиона последователи в Инстаграм (вероятно заради точно тези снимки). Но малко известни са фактите около брака ѝ и връзката ѝ с милионера и филмов продуцент Себастиан Беър-МакКлард.

Вижте снимки >>

Миналата година стана ясно, че Емили се е омъжила за Себастиан на тайна церемония, а в края на февруари тази година, отново чрез публикация в Инстаграм, моделката сподели, че двамата отбелязват първата година от брака си.

Ако искате да разберете малко повече за връзката им и как е започнало всичко, ето няколко интересни факта:

Тайната сватба

През март 2018 г. Ратайковски сподели в Инстаграм профила си:

"Имам изненада за вас. Омъжих се днес".

И тогава 28-годишната моделка бе постнала снимки на нея и съпруга ѝ от ритуалната зала в Ню Йорк. Тя не е с бяла рокля, а в жълт костюм.

По-късно в интервю пред списание Glamour Емили споделя, че не е искала типичната сватба с бяла рокля и т.н. Тъй като тя е модел, всяка седмица носи различни тоалети и някой се грижи за грима и косата ѝ, това не ѝ е било голяма тръпка. Предпочела е да си облече костюм и да се погрижи сама за визията си. А е избрала да се оженят в ритуалната зала, защото хората били много стресирани покрай организирането и провеждането на сватбите си.

"Исках да сме само той и аз в този момент", казва манекенката.

Емили Ратайковски и Себастиан Беър-МакКлард

Официален Instagram профил

Новината за сватбата им идва само няколко седмици след като са били забелязани заедно за първи път на Свети Валентин през 2018 г., така че вероятно при тях нещата са се случили наистина бързо.

Предполага се обаче, че двамата са се познавали дълго преди да имат връзка. Никой не казва кога точно са се срещнали Емили и Себастиан, но близък до двойката твърди, че те са били в една компания от доста време.

Ратайковски потвърждава това в участието си във вечерно шоу, където казва:

"Ние се познавахме от много време и той (съпругът ѝ) обича да се шегува с думите "Всички си мислят, че сме се оженили набързо, но ти ме проучваше две години".

Относно връзката си с МакКлард, Емили споделя:

"Жените винаги знаят. Все си казвах, че не трябва да оставам насаме с този мъж и следващото, което се случи, бе да се омъжвам за него в ритуалната зала".

С кого се е срещала преди?

Вероятно Емили се е опитвала да стои настрана от Себастиан, защото по онова време е имала връзка с друг мъж. От декември 2014 до края на 2017 г. Ратайковски беше гадже на музикалнта Джеф Маджид. двамата дори живееха заедно в Лос Анджелис, но никой не разбра кога точно са се разделили и защо. Предполага се, че са били много заети в работата си и натоварените им графици са станали причина пътищата им за да се разделят.