Съставихме списък с известни бащи и синове, които са били и все още са успешни в шоубизнеса. Дори някои от синовете им отдавна са надминали бащите си, и това, разбира се, може единствено и само да ги кара да се чувстват горди. В такива моменти не можем да отречем, че талантът определено е наследствен, но всичко се получава с труд и усилия.

Ето и кои са те:

Джери Стилър и Бен Стилър

Джери Стилър в продължение на много години беше комедиен актьор. Той беше най-известен със сериала "Seinfeld". Години наред беше в комедийно дуо заедно със съпругата си Ан Меара. Едни от най-запомнящите му творби са "Запознай се с родителите", "Горещо преследване".

Снимка: Getty Images/Guliver Photos

за известният актьор Бен Стилър, който е негов син, можем спокойно да кажем, че е надминал баща си. Блестящият комик е носител на две награди "Еми".  Известни филми с негово участие са "Нощ в музея", "Тропическа буря" и още много други.

Мартин Шийн и Чарли Шийн

Безспорно Чарли е наследил таланта на баща си. 81-годишният актьор е носител на награда "Еми" и "Златен глобус". Той също така е  бил политик и е бил включен в Холивудската алея на славата.

Мартин Шийн и Чарли Шийн

Снимка: Getty Images

56-годишният актьор Чарли Шийн е известен най-вече с ролята си в сериала "Двама мъже и половина". Личният му живот обаче е далеч от хубав. Заради употребата на алкохол и наркотици той е уволнен от сериала.

Уил Смит и Джейдън Смит

Уил Смит е знаменитост, която може би всеки един от нас познава. Снимал се е в над 20 филма, а едни от най-известните, в които участва са "Мъже в черно", "Лоши момчета" и "Денят на независимостта".

По неговите стъпки върви и синът му Джейдън Смит, който е на 23-години. Той започва кариерата си във филма "Преследване на щастието" заедно със своя баща. Младият Смит е също така рапър, като участва в песента "Never say never"на Джъстин Бийбър.

Уил Смит и Джейдън Смит

Снимка: Getty Images

Том Ханкс и Колин Ханкс

Тук няма значение дали говорим за комедиен филм или за драма, защото Том Ханкс е блестящ актьор. Едни от най-известните му роли са във филмите "Форест Гъмп", "Аполон 13" и "Играта на играчките".

Том Ханкс и Колин Ханкс

Снимка: Getty Images

43-годишният му син Колин е не по-малко успешен актьор. Той започва своята кариера през 1996 година. Известен е с ролите си във филмите "Orange County", "Добрите момчета" и много други.

Гари Бъзи Джейк Бъзи 

Джейк е син на известния актьор Гари Бъзи, като те имат поразителна прилика. Той започва да се занимава по-сериозно с драма в колежа Санта Барбара. В продължение на три години участва  в актьорска програма. Въпреки известния си родител пробивът му в киното не е никак лесен. Налага му се да ходи няколко години по кастинги, докато получи първата си роля.

Снимка: Getty Images

Баща му Гари Бъзи е известен най-вече с ролите си във филмите "Смъртоносно оръжие" и "Хищникът 2".