Бритни Спиърс предизвика безпокойство сред феновете си, след като изтри акаунта си в Instagram на фона на спекулациите, че е "дисфункционална" и в тежко финансово положение. Самата тя обаче твърди, че "не може да бъде по-щастлива", след като най-накрая прекрати връзките с баща си.

Близки до нея твърдят, че поп звездата си е взела почивка от социалните мрежи, за да се обгради с приятели, след като миналата седмица тихо уреди дългогодишната си съдебна битка с Джейми Спиърс. Припомняме, че бащата на Бритни изпълняваше ролята на неин попечител цели 13 години. Певицата също така обвини татко си във финансови злоупотреби като неин попечител, за което той получавал по 16 000 долара на месец и процент от брутните приходи от турнето й.

Въпреки че решението натовари Бритни със съдебната сметка на баща й от 2 милиона долара, в допълнение към 4-те милиона, които се смята, че е похарчила за собствения си адвокат, вътрешни хора опровергаха твърденията, че носителката на "Грами" е в "сериозна опасност да фалира".

Снимки на Бритни Спиърс>>>

"Бритни закри временно акаунта си в Instagram, за да си вземе почивка и да прекара време с приятелите си, след като уреди делото", споделил човек от обкръжението й. "Тя направи това, което беше в неин интерес, за да приключи завинаги с този въпрос и не можеше да бъде по-щастлива", допълва още мъжът. "Никой около нея не се страхува за здравето й, освен това тя далеч не е пред фалит. Да, ще трябва да ограничи използването на частния си самолет, но това далеч не означава, че е банкрутирала." Източникът подчерта неотдавнашния успех от мемоарите на певицата, озаглавени "Жената в мен", като една от многото причини, поради които финансите й продължават да са в добро състояние. Още през октомври звездата отпразнува излизането на книгата си. Мемоарите й се превърнаха в "най-търсените, издавани някога от знаменитост в историята", с 1,1 милиона продадени копия само в САЩ през първата седмица, според данните за продажбите.

А що се отнася до драмата с профила й - Бритни изтри акаунта си в Instagram само часове след като нападна семейството си в остра публикация, като сподели корицата на книгата на Дженет МакКърди, "Радвам се, че майка ми почина."

"Останете добри хора!!! Добра книга", написа тя за творението на звездата от детския тв канал Nickelodeon, които проследяват отношенията й като дете-звезда с покойната й майка-насилник.

Към днешна дата Спиърс е свободна жена. Освен че уреди съдебната битка, в която бе въвлечена, отскоро тя вече е и разведена. Изданието Page Six посочва, че от връзката си със Сам Асгари тя ще получи "различни бижута и вещи", с които се е сдобила преди и по време на брака. Според медията разводът е бил уреден "по взаимно съгласие", до голяма степен заради "железния предбрачен договор".