Актьорът и екипът му бяха принудени да спрат работата си след необичайна среща със стадо овце в английска област. Животните били забелязани да се насочват към снимачната площадка и започнали да пасат трева в близост до палатката, поставена за снимките.

60-годишната холивудска звезда не можа да се сдържи да не се засмее на премеждието и дори беше видяна да се отдалечава от пътя, за да могат животните да преминат, съобщава Fox News.

Актьорът, който изпълнява ролята на героя Итън Хънт в поредицата, снима сцени за филма от юли. Круз, който е известен с това, че сам изпълнява каскадите си, неотдавна беше забелязан да скача от високо и да лети с парапланер по време на снимките.

Седмият филм от франчайза трябва да излезе на екран през юли 2023 г. Датата на излизане на осмия филм все още не е обявена.

Изглежда, че Англия е подготвила няколко изненади за Круз. Във вторник група местни туристи, които се разхождали в Лейк Дистрикт случайно се натъкнали на актьора. Актьорът с удоволствие позира за снимки с няколко минувачи, преди да им благодари и да се върне към снимките.

"Беше мил, любезен и много скромен. Том Круз се извини за шума от хеликоптерите и ни попита дали сме добре", разказва Адам Уилър пред The Northern Echo.

"Той се увери, че всички, които искат, могат да се снимат с него. Ние бяхме последните, които се снимаха с него, а след това той просто се спусна с парапланера. Беше истинско удоволствие да се срещна с един от най-известните холивудски актьори - и един от най-богатите. Това не беше това, което очаквахме, докато се разхождахме по хълмовете", добави Уилър.