Модерен латино регетон, задвижен от силни афро-карибски мотиви, които ще ви накарат да поискате да танцувате - това ще откриете в новия проект на перкусиониста Калин Вельов. До него на акустичната китара застава Цветан Андреев, на пианото - Светослав Заров, а вокалите са на Pavleta S" и Larissa Franklim.

"Амазония" е единственият по рода си музикален латино денс състав на Балканите. Проектът съчетава съвременната бразилска култура с електро-акустични клубни денс звуци и екзотиката на карнавалните и плажни танци. Освен родния ни перкусионист, членове са Maria Avramidi, Diego da Franca, Larissa Franklim, Steffany Obadiaru, Ayo Joakim, Siamen Kado и Layefa Okereke.

Видеото към парчето (реж. Георги Марков) пренася зрителя в летен бар, където ритъмът и удоволствието от музиката владеят положението.

Снимка: Вирджиния Рекърдс

"Това е едно от най-хубавите музикални неща, които съм правил до момента. Всички страхотно се забавлявахме в процеса на записите и снимките. Танцувахме и свирихме до зори", споделя Калин.

Проектът е осъществен с подкрепата на Министерството на Културата, а първото му представяне на живо ще е на 2-ри юни в Sofia Live Club.