Изпълнителката на хита "Don't Go Yet" и изпълнителят на "Castle on the Hill", които преди това си партнираха в "South of the Border" от записа на Ед от 2019 г., отново обединиха усилията си.

Камила сподели обложката на песента "Bam Bam", която излиза на 4 март, в Инстаграма си и обяви: "Bam Bam. На 4 март с Ед, един от любимите ми хора и артисти изобщо. Освен това рожденият ми ден е ден преди това."

31-годишната поп звезда вече беше разкрила, че двамата с Камила имат нова колаборация. През декември Ед беше попитан дали 24-годишната звезда участва в сингъла му "The Joker and the Queen", на което той отговори:

"Не, но всъщност направихме съвместна песен, която ще излезе през следващата година".

Тогава стана ясно, че Тейлър Суифт е тази, която участва в ремикса на песента от неговия албум "=". Преди това Камила разкри, че Ед и Тейлър са нейните "герои" в писането на песни.

Спомням си, че се обърнах към Тейлър Суифт и я попитах:

"Хей, какво правиш, когато си в криза с писането?" или нещо подобно, исках съвет от нея и тя ми помогна толкова много. Ед Шийрън също".

Изпълнителката на хита "Havana" се подготвя за излизането на третия си студиен албум "Familia", който се очаква да излезе тази година. Камила сподели, че той ще е продължението на "Romance" от 2019 г:

"Искам да е такъв семеен роман, защото това е нещото, което ще ме направи щастлива. То би направило живота ми по-добър и това е, което искам, така че наистина се опитах  този албум да е такъв."