Кари Брадшоу се завръща в Ню Йорк, в комплект с емблематичният апартамент и килера-съкровищница от дрехи и обувки на топдизайнери, както и всичко останало на героинята от "Сексът и градът", пише "Форбс".

В чест на предстоящите епизоди от рестарта на сериала по НBO Max Original със заглавие "And Just Like That...", самата Сара Джесика Паркър отваря вратите на жилището на Кари Брадшоу в Ню Йорк, в партньорство с Airbnb и Warner Bros. Consumer Products.

Обуйте си "Manolo Blahnik" и пристъпете в тази светая светих на Кари Брашоу, а и за много свободни дами, които следят историята на четирите приятелки вече 23 години. Продуцентите и Паркър ще бъдат домакини на два престоя, от по една нощувка за един до двама гости на 12 и 13 ноември само за $23 на вечер, в чест на 23-те години, откакто зрителите се запознават с колумнистката, икона на модата и нейните дружки.

"Героинята ми Кари Брадшоу, ми е много близка и скъпа на сърцето, и новия прочит на нейния свят в продължението на историята на "Сексът и градът", беше такава радост", каза Паркър. "Вълнувам се, че нашата публика ще изживее "Ню Йорк на Кари", както никога досега и ще стъпи в нейните обувки, буквално, за първи път", казва актрисата.

Резервацията ще бъде достъпна в понеделник, 8 ноември, за нощувки на 12 и 13 ноември.

Четирите приятелки са вдъхновителки на много жени по света

Снимка: Getty Images

По време на престоя си гостите ще бъдат потопени в типично изживяване на Кари, включително виртуален поздрав при настаняване от самата Паркър, коктейли "Космополитън" за тост, възможността да се възхищават на емблематичния гардероб на Кари, и да обличат дрехите, както и да пробват обувките.

Те могат да си правят фотосесия, а сред интересните предмети, освен облекла, е и безжичния телефон от около 2000 г., с който могат да възпроизведат някои страхотни сцени.

"Тези престой не е състезание. Гостите са отговорни за собственото си пътуване до и от Ню Йорк", казват от платформата за настаняване с "Airbnb".

По същество килерът е звездата на този апартамент в Ню Йорк, изпълнен с дизайнерски и винтидж визии, които да ви накарат да припаднете. Въпреки това, ако Кари ни е научила на нещо, това е, че тенденциите идват и си отиват, но приятелствата никога не излизат от мода - така че ние направихме всички спирки за едно страхотно и ориентирано към приятелството пътешествие по лентата на "Сексът и градът", казват още от Airbnb.

Тузара също е чест посетител в апартамента в Ню Йорк

Снимка: Getty Images

За да отпразнува завръщането на Кари на синия екран, "Airbnb" ще направи еднократно дарение на The Studio Museum, музей за съвременно изкуство, подкрепящ творчеството на художници от африкански произход.