След новината за тайната брачна церемония на британския премиер Борис Джонсън и годеницата му Кари Саймъндс вече има и официална снимка от церемонията.

От "Даунинг стрийт" не разкриват повече детайли около събитието, което е било в събота. Знае се само, че събирането е било скромно и че двойката възнамерява да отпразнува повода отново с близките и семействата си следващото лято. Дотогава ще изчака и меденият месец, информира Би Би Си.

Кари Саймъндс е била изключително елегантна с рокля в бохо стил. Тя се е спряла на марката Costarellos на гръцкия дизайнер Christos Costarellos, пише ladyzone.bg. Изработена е от тюл и коприна и е с изрязани ръчно дантелени апликации, характерни за този дизайнер. Според вестник "Телеграф" роклята не е купена, а била наета за събитието срещо 45 паунда. Очаквано след появата на Кари, роклята, която струва 2870 паунда, е разпродадена, пише в. "Сън".

За косата си третата по ред г-жа Джонсън бе избрала прекрасен вeнец с бели цветя - момини сълзи, маргаритки и бели рози.

Борис Джонсън и Кари Саймъндс имат син. Уилфред Лоури Никълъс Джонсън е роден през април 2020 г.