Катрин Хейгъл навърши 40 години и ги отпразнува подобаващо - сред любимите си хора, в уютна, задушевна обстановка.

Вижте как Катрин украси дома си за празника >>

Актрисата обаче изненада приятно всички с това, което сподели с почитателите си по повода. Качвайки снимки от своя юбилей, тя написа:

"Е, официално съм на 40 години. Знам, че си мислите, че това не ме прави щастлива, но ще призная, че съм изключително развълнувана от този факт! Осъзнах, че майка ми е била права: Да остаряваш е по-хубаво, отколкото хората го представят. Сега се чувствам свободна: на 40 вече пораснах достатъчно, за да оставя зад себе си несигурността си, съмненията, комплексите, от които страдах в двайсетте и трийсетте си години. Сега вече знам кои са най-силните ми страни, научих се да си прощавам и да не се съдя толкова строго. Знам, че има идея за някакво клеймо в това да си на 40. Но мисля, че всичко е до рамките, които си поставяме в главата. Не позволих една цифра да определя това как се чувствам и как изглеждам. Тази цифра трябва да показва само крачките, които съм извървяла, опитът, който съм получила. Ще направя всичко по силите си, за да израствам все повече, за да мога да кажа същото на 50, 60 и 70-годишна възраст."

Вдъхновяващите думи на Катрин бяха причина за поредица от поздравителни, но и благодарствени коментари, в които хората са й признателни, че създава такава позитивна аура около въпроса за остаряването, пишат от eva.bg.

Катрин е омъжена за музиканта Джош Кели от 2007 година. Двамата имат 3 деца.

Снимка: Instagram