52-годишната Катрин Зита Джоунс и 77-годишният Майкъл Дъглас са заедно повече от 20 години, а любовта им е все така свежа и силна. Съпрузите го доказват със селфи от романтичен момент по време на семейната им ски ваканция.

Уелската красавица, която изглеждаше шик и в зимна екипировка, и съпругът й, се повозиха в шейна с конски впряг със децата си.

Тя се пошегува, че фамилията не е била в настроение да ги снима във видео: "Вижте им отношението- нека просто махнем и се усмихнем на мама".

Катрин обаче запечатала за спомен семейния момент в каретата, в който участват Майкъл, техния 21-годишен син Дилън и дъщеря им Карис, на 18. Актрисата коментира, че дечурлигата могат и да те ядосват с непукизма си в такъв момент, но ще са щастливи да имат тези спомени в бъдеще и да ги показват на своите семейства. Те не упоменават къде са прекарали почивката си, но притежават имот в Испания.

В интервю за списание WSJ, актрисата сподели, че тайната на 21-годишния им брак е умението да се забавляват заедно. Тя каза още че за всяка връзка са жизненоважни "постоянната любов и уважение", "чувството за хумор".

"Съпругът ми и аз прекарваме много време заедно, защото, за разлика от толкова много двойки, никога не сме имали работа от 9 до 5 часа", обясни Катрин.