Прекрасната дъщеря на Синди Крауфорд и Ранди Гербер - Кая Гербер, не крие връзката си с Пийт Дейвидсън и новата двойка се появи заедно, хванати за ръце, на сватбата на техни приятели в Маями през уикенда.

Вижте снимки >>

Пийт Дейвидсън бе сгоден за Ариана Гранде, а след това имаше кратка връзка с Кейт Бекинсейл. Заради поведението си с дамите, Дейвидсън си е спечелил славата на женкар и се появиха слухове, че Синди Крауфорд му е казала да стои далеч от дъщеря ѝ. Явно обаче нито той, нито Кая са послушали съвета на топ манекенката и вече от няколко седмици се появяват заедно на различни места.

Явно връзката им става все по-сериозна, щом дори отиват като двойка на сватба.

За събитието Пийт е сложил черен костюм и чисто бяла риза, закопчана догоре и без вратовръзка. А Кая е прекрасна в тъмносиня Reformation рокля с бели точки, високи сандали и малка дамска чанта в оранжево.

Преди дни двамата бяха забелязани да се целуват в басейн във Флорида.

Първите слухове за връзката между Кая и Пийт се появиха, след като те бяха "хванати", докато вечерят в ресторант в Ню Йорк. На снимка, заснета от фен, двойката седи в уютен ъгъл на напитки и вкусна храна и се наслаждават на компанията си. За срещата Кая, която е дъщеря на Синди Крауфорд и Ранди Гербер, бе облечена в смарагдовозелен пуловер. Пит пък бе със сива тениска с дълги, но навити ръкави и кариран панталон.