Връзката на Кайли Дженър с Тимъти Шаламе оцелява, защото тя отказва да използва отношенията им с рекламна цел и не се поддава на желанието на майка си Крис Дженър двамата с актьора по-често да се появяват публично заедно.

В края на миналата седмица 26-годишната милиардерка и 28-годишната звезда от кинохита "Дюн" бяха заснети да се наслаждават на вечерна среща, която е първата им публична изява след след изненадващата им поява на тазгодишните награди "Златен глобус", които се състояха през януари.

Кайли и Тимъти продължават да предпочитат да крият връзката си, като при последната си поява се опитаха да избягат от папараците, прикривайки се с шапки и маски за лице.

Съобщава се, че Кайли иска да избегне превръщането на романса им в "спектакъл" и не оказва натиск върху звездата от "Уонка" да се присъедини към тяхното семейно риалити шоу The Kardashians.

"Тяхната връзка е по-скрита и се стараят да бъдат колкото е възможно по-нормална двойка", споделя запознат.

Снимка: Getty Images

Твърди се, че 68-годишната Крис Дженър е изразила желанието си Кайли и нейният приятел да бъдат по-открити относно връзката си, но дъщеря й категорично отказала.

"Крис би се радвал Тимъти да парадира с Кайли навсякъде, но Кайли се бори с това, защото всъщност не иска да го прави по-голям спектакъл, отколкото вече е", каза вътрешен човек.

"Тя иска връзката й да продължи възможно най-дълго време и да не я превръща в тема за подигравки. Двамата с Тимъти обичат да правят нормални и забавни неща заедно и най-вече да си стоят у дома", допълва още мъжът.