Кайли Миноуг би искала хората да спрат да обсъждат последната й връзка, която бе с по-млад мъж, пише "Daily Mail". Според 55-годишната попзвезда интересът към личния ѝ живот се дължи на това, че "хората обичат клюките".

Изпълнителката в момента е сама, след като петгодишният ѝ романс с 48-годишния шеф на списание Пол Соломонс приключи по-рано тази година. В разговор пред австралийския "Vogue" Кайли казва: "Хората рядко приемат, когато някой излиза с по-млад или по-възрастен човек. Всички са тук заради клюките. Много си мислят, че имам късмет във всичко, включително и в любовта, но не е толкова просто."

Миноуг и Соломонс водеха връзка от разстояние, след като тя се върна в Мелбърн през 2021 г. След раздялата изпълнителката на "Padam Padam" заяви, че животът ѝ е станал "доста динамичен". Това се случва и след като отказа да се облича по-подходящо за възрастта си. Миноуг сподели, че просто иска да бъде себе си, а годините за нея са просто число.

Снимка: Getty Images

Що се отнася до хитът на лятото, който възроди кариерата на Кайли - "Padam Padam" достигна осмо място в класациите. Говорейки за последния си албум, озаглавен "Tension", звездата постави въпроса на каква възраст трябва да спре да се възприема за "секси"? Тя призна, че откакто е на 55 години, е видяла разлика в начина, по който хората гледат на сексапила и възрастта, и че според нея сега са по-приемащи. Кайли обсъди как по-младото поколение прекарва по-малко време в мисли за възрастовите ограничения, което е позволило на звездата да експериментира повече със стила си.