Както казваше монахинята във "Великата Красота" на Паоло Сорентино: "Корените са важни" и нагледно вечеряше с тях, така явно и Кайли Миноуг е усетила, че е време да се прибере у дома. Поп звездата се връща в родната си Австралия, след като три десетилетия живя във Великобритания.

53-годишната певица взела това решение, след като прекарала известно време в Мелбърн по-рано тази година, съобщава "The Mirror". Ограниченията за пътуване станали повод да размисли къде иска да бъде за по-дълъг период от време. 

Снимка: Getty Images

Тя иска да има възможност за срещи с родини. Съобщава се, че Кайли е предприела стъпки за формализиране на хода си, след като е променила адреса за обслужване на четирите си основни бизнеса и е посочила новия - в Хоторн, вътрешно предградие на Мелбърн. Местожителството по паспорт също е сменено. 

Все още няма информация дали дългогодишният й приятел Пол Соломонс ще се присъедини към нея в "Земята отдолу", както британците наричат Австралия, но е се знае, че е напуснал работата си в Лондон миналия месец, което би му позволило да прекарва повече време с Кайли в Австралия.