В последните седмици името на Кендъл Дженър бе свързвано със звездата на NBA Бен Симънс. Тази седмица обаче моделът имаше очи само за Ануар Хадид, 18-годишният брат на най-добрите й приятелки Джиджи и Бела Хадид.

Вижте снимки на Кендъл и Ануар >>

Двойката е засечена да се целува по време на парти след модните награди CFDA в Ню Йорк, пишат от Miss Bloom. От кадри на двамата се вижда, че Кендъл е седнала в скута на младия мъж и го е прегърнала.

По-късно Дженър сподели снимка на ръцете на Ануар, на които се виждат няколко татуировки, в допълнение с излющен черен лак и няколко сребърни гривни. На една от тях е изписано "Обичам те, ангелче".

Бела Хадид, Ануар Хадид, Мариел Хадид и Алана Хадид

Getty Images/Guliver Photos

През изминалата година Ануар започна връзка с актрисата Никола Пелц, която обаче не го придружи на наградите CFDA. Това провокира предположенията, че двамата са се разделили. Още повече, че са били видяни за последен път заедно на публично място в началото на май на събитие на "Прада" в Ню Йорк. Според TMZ те съвсем наскоро са се разделили.

Кендъл и Ануар са приятели от дълги години и често могат да бъдат видяни в една компания на различни партита в Ню Йорк и Лос Анджелис.