Красивата актриса Кери Уошингтън навърши 44 години през последния ден на януари. По този повод Кери реши да сподели много симпатична снимка в своя Инстаграм профил.

Вижте кадъра >>

На нея Кери, облечена в бяла плетена жилетка и с бяла лента на косата, усърдно се опитва да духне всичките свещички върху тортата си. Те са 14 на брой, което означава, че снимката е от 14-ия рожден ден на Уошингтън. До тортата с ягоди, върху които са разположени свещичките, има и друга торта, розова на цвят, върху която се чете надписът "Честит рожден ден, Кери!"


"Спомен от рождения ми ден. Изпращам ви цялата си любов и дълбока благодарност за всички прекрасни пожелания за рождения ми ден. Чувствам се толкова обичана и благословена да прекарам още една година с вас. Честит рожден ден на мен!", пише актрисата до снимката си в социалната мрежа.

Колегата на Кери, актьорът Тони Голдуин, с когото си партнират в сериала "Скандал", също сподели снимка с нея в своя Инстаграм профил с посланието:

"Честит рожден ден на това необикновено човешко същество. Обичам те!"

Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Tony Goldwyn (@tonygoldwyn)

44-годишната Кери Уошингтън е позната с ролите си в "Скандал", "Джанго без окови", "Рей", "Скрити белези", "Гадна компания" и други. От 2013 г. е омъжена за актьора Ннамди Асомуга, с когото имат две деца - Изабел на 6 години и Калеб на 4 години.