Кевин Костнър, заявява в новите съдебни документи за развод, че не е имал афера, като добавя, че "не знае със сигурност" дали съпругата му Кристин е имала.

Преди предстоящия процес за определяне на издръжката на децата и валидността на предбрачния им договор, адвокатите на Кристин са поискали още документи, показващи точно финансите на Кевин.

Адвокатите ѝ искат да се разбере дали той е правил разходи по време на брака, свързани с романтична обвързаност, на което актьорът отговори, че това е чист тормоз и че той няма такива връзки, а за нея, не знае.

49-годишната Кристин има право на изплащане на 1,5 милиона долара съгласно условията на тяхното предбрачно споразумение, което тя по-рано посочи, че се чувствала "притисната" да подпише. Миналия месец тя също така временно получи 129 755 долара на месец за издръжка на дете. (Това решение е със задна дата, което означава, че издръжката за дете ще трябва да бъде платена напред или назад, датираща от 1 юли, ако бъдат направени промени в окончателното решение по делото.)

ИЗБРАНО