След актьора Дейвид Хаселхоф, който вечно ще бяга по крайбрежната ивица на женското съзнание по червени шорти, сега в София се оказа и красивата звезда от "Подземен свят" - Кейт Бекинсейл.

Вижте снимки >>

И точно като "спасителя на плажа", който пусна в социалната мрежа видео, заснето от покрива на столичен хотел, британката сподели в Инстаграм клип, с който стана ясно, че е у нас.

Видеото на актрисата е направено в караоке бар, който посещава заедно с колегата си Дейвид Брадли (познат с ролята на училищния пазач Аргус Филч от "Хари Потър"), който всъщност е неин кръстник и настоящ гримьор.

Очевидно Кейт е решила да разпусне между снимките на филма "Jolt", които, след старта им в Лондон, сега се провеждат в България, затова спокойно се разходи из улиците на града в компанията на Брадли.

Двамата завършиха вечерта в заведение, където освен на по сладка приказка и чаша вино, се отдадоха на музикални изпълнения. Брюнетката качи видео как пее на караоке сингъла "Swееt Trаnsvеstitе" –  саундтрак на филмa "Thе Rосky Hоrrоr Piсturе Shоw".

Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Kate Beckinsale (@katebeckinsale) на

За пореден път Кейт очарова с перфектната си фигура, която се разкриваше от късото бюстие и мини пола, съчетани с ботуши на висок ток над коляното. Оказва се обаче, че певческият ѝ талант е точно толкова голям, колкото и красотата ѝ, а тя със сигурност е голяма.