След девет месеца на слухове за отношения им, съпругите на внуците на кралица Елизабет Втора - Кейт Мидълтън и Меган Маркъл, за първи път се появиха на обществена проява и демонстрираха единен фронт, пише в. "Дейли мейл".

Вижте снимки

Херцогините на Кеймбридж и Съсекс, придружени от сестрата на Кейт - Пипа Мидълтън, изгледаха финалния мач при жените на турнира "Уимбълдън". На корта една срещу друга се изправиха близката приятелка на Меган - Серина Уилямс и румънката Симона Халеп. За разочарование на херцогинята на Съсекс обаче Серина загуби титлата.

Кейт и Меган бяха най-елегантните зрителки на женския тенисфинал.

Кейт беше заложила на зелен тоалет, а Меган на бяла риза и бяла пола със син мотив. Двете изглеждаха приятелски настроени една към друга, говореха си, усмихваха се една на друга и дори се докосваха. Според експерти, разчитащи езика на тялото, двете кралски снахи не само са демонстрирали единен фронт срещу слуховете, че са скарани, но са показали, че между тях действително приятелството нараства.

Анализатори смятат, че Кейт, която най-напред влезе в британското кралско семейство, е получила съвети от 93-годишната кралица Елизабет Втора как да се държи, за да сложи край на грозните слухове.

Финалът на Уимбълдън беше освен това повод за Кейт и за нейната сестра Пипа Мидълтън да се появят заедно за първи път на обществено място от 7 години, допълва изданието.