Любовта между Кейт Мидълтън и принц Уилям е медийно достояние още от самото начало, но въпреки това все още има подробности, които не всичките им почитатели знаят. Макар с времето таблоидите да са изписали редица неща по темата, днес продължават да изплуват любопитни факти за техния романс.

Вижте снимки >>

Последният детайл дойде от самата херцогиня на Кеймбридж по време на празничното издание на шоуто "A Berry Royal Christmas", чийто водещ е популярната кулинарна звезда Мери Бери. В епизода, излъчен в Обединеното кралство този понеделник, Кейт разкри как аристократът е спечелил сърцето ѝ в студентските им години, много преди да официално да се врекат в любов един на друг.

Оказва се, че принцът е положил доста усилия, за да я смае със своите умения в кухнята.

"В онези дни, докато все още учехме в университета, той постоянно готвеше най-различни ястия. Мисля, че тогава се опитваше сериозно да ме впечатли. Правеше паста Болонезе и още куп неща", сподели тя.

В ефир Мидълтън също така издаде, че по същото време за кратко тя е работила като сервитьорка, но е била ужасна в работата си, затова се е отказала.

И въпреки че двамата отдавна не са студенти, херцогинята издаде, че съпругът ѝ понякога все още "дава смени" в кухнята.

"Той приготвя страхотна закуска", отбеляза тя.

В предаването Кейт говори и за готвеното с трите си деца.

"Харесва ми. Така се учат на креативност и независимост. Всъщност, последното нещо, което приготвихме с тях, бяха пици по ваша рецепта. Сами омесихме тестото, следвайки вашите съвети. Всички бяха единодушни, че се получи много вкусно", каза тя на водещата.

Друга нейна традиция е да сама да приготвя тортите за рождените дни на децата си.

"Обичам да ги правя. Вече е нещо обичайно да стоя до полунощ с огромни количества микс за торти и глазура... Винаги се получава повече количество, отколкото е необходимо", сподели през смях Мидълтън.