Само преди два дни Кейт Мидълтън имаше малък инцидент с "игривия лондонски вятър", който за секунди подхвана и повдигна полата ѝ от туид по време на посещението ѝ на детска болница "Evelina", почти като емблематичната сцена с Мерилин Монро от филма "Проклетите седем години".

Вижте снимки >>

Затова вчера херцогинята на Кеймбридж реши да не рискува и се появи на четвъртия си официален ангажимент за тази седмица в "по-сигурно, спрямо климатичните условия, облекло.

За визитата си на детска градина в британската столица, тя се бе спряла на елегантно палто с двуредово закопчаване, стигащо малко под коленете ѝ, което беше в актуалния за годината син цвят.

Под него съпругата на принц Уилям носеше тънък бял пуловер с яка тип "поло" на марката " Sézane", както и тъмни вталени дънки. Завършвайки цялостната си визия, тя бе избрала черни велурени боти "Russell & Bromley" и чифт деликатни висящи обеци.

Херцогинята обсъди с персонала на градината своето проучване във връзка с най-добрия възможен старт в живота за децата, градящо се на нейното изследване на образователни институции във Великобритания.

След това тя се срещна с децата и дори се включи в игрите им, поемайки ролята на сервитьорка, разнасяща чинии с нарязани плодове и отсипваща зърнена закуска от пластмасова кутия. От изображенията се вижда, че не само малчуганите се забавляват.