Херцогинята на Кембридж се завърна към кралските си задължения след кратко майчинство.

Вижте снимки >>

Тя посети горско училище, където се насочи да засади семенца в градината и възкликна:

"Уау, това е страхотно, нямам търпение да ги видя."

36-годишната херцогиня, чието най-малко дете - принц Луис е едва на 5 месеца, се срещна и с деца, които бяха на горското училище. Слуша с тях приказка и оцени положителното въздействие на ученето в открита среда.

Кейт бе топло облечена с яке с качулка в милитъри зелено на шведския бранд Fjällräven, тесни джинси в цвят каки и ботуши от Penelope Chilvers. Под якето Кейт носеше пуловер и риза от Joseph и Penelope.

Кейт много бързо влезе в крак със събитията, след като ученици я поздравиха с букет цветя. Тя посети горското училище Sayers Croft and Wildlife Garden, които подпомагат емоционалното и физическо развитие на децата.

Кейт се завръща след като излезе по майчинство през март. Тя роди третото си дете - принц Луис на 23 април. Въпреки че междувременно Кейт се появи на няколко събития, сред които и сватбата на принц Хари и Меган Маркъл, това е първата и официална самостоятелна изява след раждането на Луис.

Този път Кейт се отдаде на майчинските си задължения за по-дълго време, след като стана явно, че е имала чувството, че се след раждането на Джордж и Шарлот е избързала с кралските си ангажименти.