Певицата от САЩ Кейти Пери и годеникът ѝ, британският актьор Орландо Блум, отправиха послание към американските избиратели, поднесено под формата на песен, пише сп. "People".

Звездната двойка призова американците да гласуват лично, вместо по пощата на предстоящите президентски избори на 3 ноември.

Вижте снимки на двойката >>

Пери и Блум споделиха "песенното си послание" в профилите си в Инстаграм. Двамата окуражават последователите си в социалната мрежа да гласуват лично в изборния ден, защото изпратените по пощата гласове могат да не достигнат навреме до дестинацията си.

"Надигнете се и изгрейте пред урните", пее 36-годишната Кейти Пери. "Гласувайте лично, не по пощата", приглася 43-годишният Орландо Блум. "Време е да гласувате лично, американци", завършва изпълнителката на "Roar".

Звездата от "Властелинът на пръстените" обясни, че не може да гласува, но помоли феновете да го направят за "бъдещото поколение", в това число и наскоро родената им дъщеричка Дейзи.

"Мама и татко искат да ви напомнят, че вашият глас е от значение", гласи текстът към видеото от името на Дейзи, която се появи на бял свят през август, припомня БТА.

Кейти Пери преди е засвидетелствала подкрепата си за демократите Джо Байдън и Камала Харис.